dedurizator.ro

Magazin online

Timpul este extrem de pretios, asa ca ne-am reinventat serviciile. Suntem la doar un click distanta pentru a rezolva problemele tale cu apa.

Sisteme profesionale

Pentru noi profesional inseamna fara compromis. Pentru Kinetico SUA si Viqua Canada, tratarea apei nu este doar un simplu business, ci si o responsabilitate.

Echipa de specialisti

Experienta dedurizator.ro este comparabila cu o vizita la doctor. Intai “radiografiem” apa pentru a vedea problemele reale apoi iti gasim “leacul” potrivit.

Suport clienti

Deoarece problemele apar cand nici nu te astepti, suntem permanent langa tine: online, telefonic, pe e-mail dar si la sediu.

De ce noi?

Pentru ca noi tratam apa cu responsabilitate. Pentru ca oferim solutii personalizate. Pentru ca profitul nostru vine doar din rezolvarea problemelor reale ale apei tale, probleme pe care le identificam impreuna si ale caror efecte isi pun amprenta asupra sanatatii familiei si a casei tale.

Garantie 2 ani
Termenul general de garantie este de 2 ani conform legislatiei in vigoare, insa ne poti contacta pentru a afla detalii despre cum poti beneficia de garantie extinsa.
Consultanta gratuita
Echipa noastra de consultanti iti sta la dispozitie on-line in intervalul 09:00 – 17:00. De asemenea, ne angajam sa iti raspundem la mesajele transmise in maxim 24 de ore.
Transport gratuit
Dupa achizitionarea sistemului de tratare apa, iti oferim transportul prin curierat rapid si cu titlu GRATUIT pe intreg teritoriul Romaniei.