dedurizator.ro

Magazin online

Timpul este extrem de pretios, asa ca ne-am reinventat serviciile. Suntem la doar un click distanta pentru a-ti rezolva problemele apei.

Sisteme profesionale

Pentru noi profesional inseamna fara compromisuri. Pentru Kinetico SUA si Viqua Canada, tratarea apei este nu doar un business, ci o responsabilitate.

Echipa de specialisti

La noi este ca la doctor. Intai “radiografiem” apa sa vedem problemele reale, apoi “operam” in portofoliu sa iti gasim “leacul” potrivit.

Suport clienti

Deoarece problemele apar cand nici nu te astepti, suntem permanent langa tine. Online, ca este mai simplu si mai rapid asa.

De ce noi?

Pentru ca noi tratam apa cu responsabilitate. Pentru ca oferim solutii personalizate. Pentru ca profitul nostru vine doar din rezolvarea problemelor reale ale apei tale, probleme pe care le identificam impreuna si ale caror efecte isi pun amprenta asupra sanatatii familiei si a casei tale.

Garantie 2 ani
Termenul general de garantie este de 2 ani conform legislatiei in vigoare, insa ne poti contacta pentru a afla detalii despre cum poti beneficia de garantie extinsa.
Consultanta gratuita

Echipa noastra de consultanti iti sta la dispozitie on-line in intervalul 09:00 – 17:00. De asemenea, ne angajam sa iti raspundem la mesajele transmise in maxim 24 de ore.

Transport gratuit

Dupa achizitionarea sistemului de tratare apa, iti oferim transportul prin curierat rapid si cu titlu GRATUIT pe intreg teritoriul Romaniei.