Pericolele din apa imbuteliata

 

Atunci cand cumparam apa imbuteliata ne asteptam ca aceasta sa fie pura si sa contina un singur ingredient: apa.Pericolele din apa imbuteliata
Apa imbuteliata cumparata de la magazin contine mai multi aditivi. Unii dintre acestia ne pot pune in pericol sanatatea. Iata patru ingrediente care se gasesc in apa imbuteliata si care iti pot lasa un gust neplacut:

Apa de la robinet

Ai putea fii surprins sa aflii ca multe branduri nu imbuteliaza apa de izvor, ci pur si simplu apa de la robinet. Ulterior aceasta este vanduta la un pret astronomic ca apa plata.
Apa de la robinet in sine nu prezinta un pericol. Insa, cu totii stim ca exista multe municipalitati care nu respecta intotdeauna standardele impuse de lege privind apa potabila.

Sulfat de magneziu

Aceasta este un cunoscut teratogen (sau otrava), care in doze mari poate fi letal. Cunoscut si sub numele de sare epsom, este unul dintre ingredientele prezente in apa imbuteliata. Sulfatul de magneziu este un agent de uscare eficient care provoaca dependenta. Asadar, sa nu va mirati daca nu simtiti ca va potoliti setea cu un pahar de apa.

Clorura de potasiu

Aceasta substanta este utilizata in mod obisnuit ca ingrasamant. O alta intrebuintare este aceea de a opri inima atunci cand este administrata intr-o injectie letala. Specialistii in domeniu recunosc faptul acesta substanta poate provoca malformatii congenitale. Alte efecte secundare ale acesteia sunt: arsuri la stomac, hemoragii ale tractului gastro-intestinal, leziuni ale sistemului nervos si aritmii cardiace.

Sarea

Atata timp cat ea nu prezinta niciun pericol in cantitati mici, nu exista nicio modalitate de a determina concentratia in care se gaseste in apa imbuteliata. Ea poate fi o probelema pentru personele care au un regim strict sau care nu au voie sa consume sare. Sarea din apa imbuteliata pare a fi un ingredient care provoaca setea.

Renuntati la apa imbuteliata in schimbul instalarii unei statii de osmoza inversa Kinetico, care asigura necesarul de apa intregii familii.