Testimoniale

Testimoniale

Extrem de multumita de produse si de calitatea serviciilor! Primul sistem de tratare a apei l-am achizitionat acum doi ani si s-a dovedit a fi cea mai buna alegere pentru a obtine apa de baut superioara calitativ celei imbuteliate, ceea ce m-a convins sa mai achizitionez inca unul pentru casa din provincie. Recomand KineticRo Solutions atat pentru calitatea produselor cat si pentru profesionalismul de care a dat dovada intreaga echipa!

Claudia Zugravescu

Cele mai bune produse de tratare a apei, folosesc din 2017 atat o statie de dedurizare Kinetico cat si o lampa UV, suportul si instalarea sunt de nota 10. Recomand!

Adrian Velicescu

O echipa de profesionisti care m-a ghidat pe tot parcursul procesului de achizitie, mi-a acordat consultanta pentru alegerea celei mai bune solutii de a avea apa de cea mai buna calitate din putzul forat, a livrat si instalat la o calitate peste asteptarile mele. Felicitari pentru ceea ce sunteti si ceea ce faceti. 

Dorin Boabes

Am achiziționat sistemul acum 2 ani și suntem foarte mulțumiți de el. Instalarea a fost simplă, serviciul clienți este excelent, angajații sunt cooperanți și ne-au răspuns la toate întrebările. Până acum nu am avut probleme, calitatea apei este foarte bună, gustul s-a îmbunătățit și s-au eliminat mirosurile neplăcute. Recomandăm cu toată încrederea!

Bogdan Dobrica

O echipă de profesionisti care rezolvă orice problemă legata de tratarea apei. Am ales dedurizatoarele Kinetico si o firma ce care colaborează excelent cu clientii. Felicitări! Ne bucurăm ca avem si in Romania astfel de servicii in acest domeniu! 
 

Cornel Ciobanu

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!