5 beneficii ale apei osmozate

5 beneficii ale apei osmozate
  • Nu mai beți contaminanți!

📝În ultima vreme, au fost descoperiți mulți contaminanți în apa potabilă, cum ar fi PFAS, fier și mercur. Unii dintre acești contaminanți pot fi extrem de dăunători pentru sănătatea dvs. dacă continuați să îi consumați.

📝Nivelurile ridicate de astfel de contaminanți pot fi dăunătoare pentru organism și reprezintă o preocupare semnificativă pentru noi toți. Studiile au descoperit că plumbul poate duce la afectarea nervilor și a mușchilor, la hipertensiune arterială și, în cazuri mai grave, la leziuni cerebrale.  Dacă sunteți îngrijorat de faptul că dumneavoastră sau familia dumneavoastră ingerează contaminanți periculoși, un sistem de osmoză inversă este ceea ce trebuie să aveți în vedere.

  • Îndepărtează sodiul
📝Sodiul poate provoca hipertensiune arterială, probleme hepatice și boli de rinichi atunci când nivelul acestuia în apă este ridicat. Aproximativ 95% din moleculele de sodiu nu pot trece prin membrana sistemului de filtrare prin osmoză inversă, ceea ce face ca apa să fie mai sigură pentru oricine are o dietă săracă în sodiu.
  • Îmbunătățește gustul
📝După ce stația de osmoză inversă filtrează contaminanții, apa este trimisă apoi prin trei filtre de carbon, ultimul dintre acestea având rolul de a asigura că orice gust sau miros persistent este eliminat. Dacă doriți să beneficiați de o apă de calitate, o stație de osmoză inversă va fi perfectă pentru dumneavoastră!
  • Costuri și întreținere eficiente
📝Preferați gustul apei îmbuteliate în locul apei de la robinet, dar nu vă place să cheltuiți continuu bani pe sticle? Potrivit Asociației Internaționale a Apei Îmbuteliate, oamenii cheltuiesc mulți bani pe apă îmbuteliată. Apa filtrată prin osmoză inversă are un gust similar cu cel al apei îmbuteliate, chiar dacă provine de la robinet. Întreținerea stației de osmoză inversă este ușor de gestionat, trebuind să schimbați un filtru doar o dată la aproximativ șase luni.
  • Prietenos cu mediul
📝Deoarece apa obținută prin osmoză inversă are același gust ca și apa îmbuteliată, nu va mai fi nevoie să cumpărați în continuare sticle de apă din plastic. În același timp, nu mai contribuiți la poluarea cu plastic, renunțând la nevoia de sticle de plastic.
👉Dacă sunteți interesați să aflați mai multe informații despre o astfel de stație de osmoză inversă, contactați chiar acum echipa KineticRo Water Solutions.👈

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!