Aveți nevoie de o apă dedurizată?

Aveți nevoie de o apă dedurizată?
📝Fie că v-ați mutat recent într-o zonă nouă, fie că aveți probleme cu apa de ani de zile, suntem aici pentru a vă ajuta. Una dintre cele mai frecvente probleme cu care oamenii se confruntă este duritatea acesteia. Din fericire, indicatorii de apă dură nu sunt deloc ascunși.

📌Dacă aveți apă dură, este posibil să observați:
  • reziduuri rămase după duș;
  • presiune scăzută a apei;
  • piele și păr uscat;
  • urme de apă dură lăsate pe vase și aparate;
  • chiuvete, căzi de baie și toalete pătate sau decolorate;
  • înfundarea instalațiilor sanitare din cauza acumulării de calcar;
  • haine decolorate;
 

✏️Apa dură este cauzată de concentrațiile ridicate de minerale de calciu și magneziu dizolvate. Dacă apa dvs. este dură, un dedurizator de apă vă va ajuta! Iar atunci când sunteți în căutarea unui astfel de sistem de tratare a apei, veți observa, de asemenea, că produsele Kinetico vor fi de o calitate superioară, deoarece sunt fabricate în SUA.

✏️Atunci când vă gândiți la un dedurizator de apă, de ce să nu alegeți un sistem în care știți că puteți avea încredere, unul care este fabricat în S.U.A.? Atunci când cumpărați produse "Made in USA", știți că vă puteți baza pe calitatea, designul, siguranța și impactul asupra mediului.

✏️Produsele Kinetico au concepute pentru a fi inovatoare și ecologice. Iată primele 3 moduri în care dedurizatoarele de apă Kinetico contribuie la un mediu mai curat:

🫵Mai puțină apă utilizată pentru regenerare: Sistemele de apă Kinetico folosesc mai puțină apă decât alte dedurizatoare de apă, deoarece se curăță singure doar atunci când este necesar, eliminând risipa de apă.

🫵Mai puțină sare: Dedurizatoarele de apă Kinetico folosesc 1 kilogram de sare, în timp ce alte aparate tradiționale de dedurizare a apei folosesc între 6 și 18 kilograme de sare.

🫵Nu este nevoie de electricitate: Dedurizatoarele de apă Kinetico au revoluționat industria de tratare a apei. Înființată în 1970, Kinetico a brevetat singurul sistem de tratare a apei alimentat de forța cinetică a apei în mișcare în loc de electricitate.

📞Sunați chiar acum pentru a afla mai multe despre produsele Kinetico fabricate în America și pentru o analiză gratuită a apei, astfel încât să vă putem ajuta să descoperiți orice probleme legate de apa dură cu care v-ați putea confrunta!

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!