Ați observat mici pete de calcar?

Ați observat mici pete de calcar?

✔️Calcarul reprezintă o substanță albă care se acumulează adesea în locurile umede. Atunci când aveți o apă dură (apă cu un conținut ridicat de minerale de calciu și magneziu dizolvate), calcarul se poate forma pe sau în apropierea aparatelor care o utilizează, a sistemelor și a instalațiilor sanitare. În timp, o cantitate semnificativă de calcar poate chiar să distrugă electrocasnicele din casa dumneavoastră. Dacă ați observat deja mici pete de calcar, iată ce trebuie să știți despre cauza, îndepărtarea și prevenirea acestora.

✔️Simpla curățare a instalațiilor unde există acumulări de calcar nu este suficientă pentru a rezolva problema. Deși există câteva sfaturi generale de îndepărtare, fără o soluție preventivă de dedurizare a apei, calcarul va continua să apară în casa dvs.

✏️Toate dedurizatoarele de apă utilizează un proces numit schimb ionic pentru a elimina excesul mineralelor de calciu și magneziu dizolvate în apa. Dedurizatoarele de apă Kinetico fac acest lucru în mod automat și continuu, fără a fi afectate, astfel încât să puteți beneficia de o apă dedurizată tot timpul. Nu au temporizatoare, fiind non-electrice, ceea ce ajută la menținerea unui cost redus și a unui comportament ecologic.

✍🏾Dacă sunteți în căutarea unui sistem pentru a reduce acumularea de calcar cauzată de apa dură, Kinetico vă poate ajuta. SRS nu folosește sare și poate să trateze doar apa caldă din locuința dvs. Încălzirea apei accelerează producerea de calcar. Dacă doriți să aveți apă dedurizată în toată locuința, SRS și alte sisteme fără sare nu sunt probabil cele mai bune soluții de tratare a apei pentru dumneavoastră.

✍🏾De asemenea, Kinetico oferă mai multe dedurizatoare de apă pentru a face față provocărilor apei. Oferim dedurizatoare de apă din seria Premier, seria Signature și seria Essential, precum și alte sisteme de tratare a apei pentru a rezolva eventualele probleme. Fiecare linie de dedurizatoare include mai multe dimensiuni și configurații de dedurizatoare pentru a satisface cerințele specifice de apă ale locuinței dvs.

👉Contactați-ne chiar acum pentru a programa o analiză a apei și pentru a afla mai multe despre soluțiile noastre de tratare a acesteia. Un specialist în tratarea apei vă va oferi cele mai bune soluții pentru nevoile dvs.👈

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!