Cât de importantă este calitatea apei?

Cât de importantă este calitatea apei?

📝Mai mulți factori pot să afecteze calitatea apei dvs. Iată care ar putea fi aceia: duritatea apei, nivelul ridicat de clor, contaminanții și așa mai departe. În funcție de intervalul în care se încadrează apa dvs., pe o scală de la 0-100, veți avea nevoie de unul sau mai multe sisteme de tratare a acesteia.

💧De ce ar trebui să alegeți sistemele Kinetico de tratare a apei? În primul rând, sistemele Kinetico de tratarea a apei sunt unice pe piața de profil, deoarece în loc de electricitate folosesc forța cinetică a apei. Și totodată, calitatea apei Kinetico iți oferă o nouă experiență de viață.

💧Vezi diferența
✏️Rolul prefiltrării este acela de a elimina în prima fază sedimentele, murdăria, impuritățile care pot cauza mirosuri, clorul și alte substanțe solide în suspensie. În funcție de problemele cu care vă confruntați există diferite tipuri de filtre.

💧Simte diferența
✏️Dedurizatoarele Kinetico sunt sisteme non-electrice tip duplex, ideale pentru tratarea apei eliminând calcarul si suspensiile solide in proporție de peste 99,99%. Cele două tancuri asigură alimentarea cu apă dedurizată 24/7 fără întreruperi. Când primul tanc intră în regenerare, automat cel de-al doilea vă oferă apă dedurizată în continuare.
💧Testează diferența
✏️Reduce semnificativ impuritățile din apă. Astfel, apa de la robinetul dvs. va fi mult mai plăcută la gust, iar eventualele griji vor dispărea.

📞Contacteză-ne chiar acum pentru a afla mai multe detalii despre produsele Kinetico și modul în care ele te pot scăpa de eventualele probleme.
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!