De ce apa dvs. este tulbure?

De ce apa dvs. este tulbure?
✍🏾Apa tulbure poate fi îngrijorătoare. Aflați mai multe despre cauzele acesteia și despre cum să le abordați pentru a face ca apa din casa dvs. să fie sigură pentru consum.

📌Turbiditatea apei
📝Apa tulbure poate fi inestetică și îngrijorătoare dacă nu știți care este cauza. De obicei, aceasta este cauzată de solidele dizolvate sau în suspensie sau de excesul de aer din apă; acest lucru poate fi denumit și "turbiditate". Potrivit United States Geological Survey (USGS), turbiditatea este măsura clarității relative a unui lichid și reprezintă o măsură a cantității de lumină care este împrăștiată de materialul din apă. Apa foarte tulbure denotă o concentrație mai mare de minerale, bacterii sau metale dizolvate. Este dificil să se determine cu exactitate ce anume face ca apa să fie tulbure doar prin simpla examinare a acesteia. Multe lucruri, cum ar fi excesul de aer, mineralele dizolvate, bacteriile, metalele sau alți poluanți pot cauza acest aspect neplăcut al apei.

📌Care sunt cauzele acestei ape tulbure?

📝Apa caldă este adesea mai tulbure decât apa rece, deoarece moleculele expandate rețin mai multe gaze care apar sub formă de bule mici în apă. Acest tip de turbiditate se disipează de obicei după câteva minute, deoarece bulele de aer captate se ridică la suprafață și se răspândesc în aer.
📝Nu toată apa tulbure este cauzată de excesul de aer, ci poate fi cauzată și de metale, minerale sau bacterii, care pot, de asemenea, să nuanțeze apa în culori diferite. Acest lucru poate fi cauzat în mod natural sau din cauza unor perturbări ale terenului, cum ar fi construcțiile, furtunile și scurgerile urbane. Pe măsură ce apa își croiește drum prin sistemul de apă, intră în contact cu diferite materiale și minerale care se pot dizolva în apă.
📝O spargere a conductei principale de apă sau o construcție pe conducta de apă care duce spre casa dvs. este o altă cauză frecventă a turbidității. Pentru a îmbunătăți și mai mult calitatea apei, instalați un filtru de apă pentru a reduce semnificativ contaminanții, sedimentele sau mineralele care cauzează turbiditatea.

📌Efectele apei tulbure

❗️ ❕Dacă apa este tulbure, cel mai probabil, este posibil ca în apă să se afle alți contaminanți. În funcție de acești contaminanți, este posibil ca apa să nu fie sigură pentru băut sau consumul ei poate să provoace efecte adverse sănătății. Turbiditatea datorată durității din apă poate cauza acumularea de minerale pe instalațiile de apă și în țevi și alte instalații sanitare. Fierul și alte minerale pot tulbura apa, îi pot da un gust și un miros metalic sau pot păta instalațiile și rufele.

📌Care ar putea fi soluțiile?

📝Pentru a îmbunătăți apa potabilă, Kinetico vă oferă stația de apă potabilă K5, folosind sistemul de osmoză inversă la punctul de utilizare și filtrare în mai multe etape, pentru a reduce semnificativ contaminanții din apă. Apa este distribuită printr-un robinet de apă potabilă dedicat, pentru comoditate și ușurință atunci când dvs. alegeți să o consumați. Kinetico oferă, de asemenea, soluții de tratare a apei pentru întreaga locuință, inclusiv sisteme pentru reducerea fierului, manganului și a altor sedimente.
❗️ ❕Deși turbiditatea poate fi un semn vizibil al contaminanților din apă, apa care pare limpede poate include totuși contaminanți sau solide dizolvate care nu pot fi văzute cu ochiul liber. Faceți o analiză a apei mai întâi, apoi un expert în tratarea apei vă poate recomanda soluția potrivită pentru nevoile dumneavoastră.

👉Aveți încredere în echipa noastră și contactează-ne chiar acum! Dacă nu ne credeți pe cuvânt, puteți verifica recenziile partenerilor noștri care se bucură de calitatea sistemelor de tratare a apei Kinetico!👈
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!