De ce ar trebui să alegeți un sistem de tratare a apei?

De ce ar trebui să alegeți un sistem de tratare a apei?

✍🏾Vă gândiți să investiți într-un sistem de tratare a apei pentru întreaga locuință? Dacă da, atunci cu cât știți mai multe, cu atât vă va ajuta să luați cea mai bună decizie.

🤔Știți ce înseamnă acest lucru? Faptul că vă aflați în locul potrivit!!! De aceea, în continuare, vă sunt prezentate beneficiile tratării apei pentru întreaga locuință, și în mod specific, ceea ce poate face un sistem de tratare apă Kinetico!

👍O combinație între un dedurizator de apă eficient și o stație de osmoză inversă va fi cea mai bună soluție pentru a rezolva în mod eficient cea mai mare parte a problemelor legate de apă.

📌Care sunt beneficiile?

✏️Sunt multe. Utilizarea unui dedurizator de apă pentru a reduce sau elimina mineralele de calciu și magneziu care oferă duritate apei va prelungi durata de viață a electrocasnicelor, cum ar fi boilerul, mașina de spălat haine, mașina de spălat vase ș.a.m.d. Trecerea apei dure prin aparatele dvs. electrocasnice face ca acestea să își piardă din eficiență. Procesul chimic pe care un dedurizator de apă Kinetico se bazează poartă denumirea de ,,schimb ionic”, înlocuind ionii de Ca2+ și Mg2+ cu cei de Na+.

✏️Iar dacă apa dumneavoastră are un nivel ridicat de fier și mangan, iată că există și aici o soluție, deoarece unele dintre cele mai avansate dedurizatoare pot rezolva și aceste probleme. Iar cu siguranță veți scăpa de petele care puteau fi observate atât pe haine, cât și pe căzi, chiuvete, dușuri ș.a.m.d.

✏️Dar un nivel ridicat de clor liber redizual? Un nivel ridicat de clor liber rezidual va da un gust și un miros neplăcut apei dumnevoastre, fiind, de asemenea, iritant și pentru piele. Dacă vă confruntați cu astfel de probleme, cea mai bună soluția ar fi instalarea unor filtre cu cărbune activ.

✏️De ce ar trebui să luați în calcul și o stație de osmoză inversă Kinetico? O stație de osmoză inversă este eficientă în a elimina contaminanții din apa dumneavoastră. În multe cazuri, se poate obține o puritate a apei mai mare de 95% și uneori chiar mai mare de 99%. Beneficiile de a avea un robinet la chiuvetă care să vă ofere dumneavoastră și familiei dumneavoastră apă purificată de înaltă calitate elimină necesitatea de a cumpăra apă îmbuteliată.

🤙De punctat faptul că sistemele noastre Kinetico nu sunt eficiente doar din punct de vedere funcțional, ci și din punct de vedere al spațiului pe care îl ocupă. În general, sistemele sunt instalate în camerele tehnice, dar nu numai. Astfel, sistemele de osmoză inversă la punctul de utilizare au rezervoare mici, capabile să facă față nevoilor zilnice.

📌Oare tratarea apei din locuința dumneavoastră este alegerea corectă?

✏️În acest moment, trebuie să luați în considerare și costurile. Nu doar costul inițial, ci și costul de utilizare în timp. Cele mai bune sisteme funcționează eficient, folosesc mai puțină sare, necesită mai puțină întreținere și vă oferă liniștea că familia și casa dvs. sunt protejate de toți contaminanții care pot fi asociați cu apa netratată. Sistemele de înaltă eficiență vă vor economisi bani în moduri pe care nu le-ați putea lua în considerare. Mai puțină sare, mai puțin săpun necesar pentru spălatul vaselor, dar și la duș, mai puține produse de curățenie, mai puține drumuri la magazin pentru apă îmbuteliată. Opțiunile mai puțin costisitoare pot ajunge să coste mai mult în timp și nu vor funcționa la fel de bine.Uneori, mai ieftin înseamnă pur și simplu ieftin.

📌Care ar fi pasul următor?
👉Luați legătura cu un expert în tratarea apei. S-ar putea să vă surprindă ceea ce veți afla. Pe baza analizei, acesta vă va recomanda sistemul de tratare apă potrivit nevoilor dumneavoastră.👈
 ❗️ Nu mai stați pe gânduri și contactează-ne chiar acum!
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!