Sfaturi privind eliminarea calcarului, fierului, nitraților și nitriților din apa

Sfaturi privind eliminarea calcarului, fierului, nitraților și nitriților din apa
Apa dură este apa care are un conținut ridicat de minerale de calciu și magneziu. Cu cât apa este mai dură, cu atât depunerile de calcar de pe instalații / aparatură / obiecte sanitare vor fi mai vizibile. Depunerile de calcar sunt inestetice și vor reduce durata de viață, aspectul și eficiența acestor aparate. 
 
Deoarece cea mai mare parte a apei de foraj este dură, dedurizatoarele de apă sunt adesea folosite pentru a îmbunătăți apa menajeră într-o casă. Dedurizatoarele de apă din seria Kinetico Premier Series sunt soluția perfectă, dar, totodată, Kinetico oferă mai multe opțiuni de dedurizare apă pentru a satisface nevoile de tratare a apei din casa dumneavoastră.
 
Petele rosiatice cauzate de apa brută pot strica hainele, chiuvetele, căzile, toaletele, aparatele care folosesc apă, cât și vesela. Petele brun – roșiatice, albastru-verzui, gri-cenușiu sunt greu de îndepărtat și pot necesita înlocuirea timpurie a articolelor care sunt pătate. Dacă observați pete brun-roșiatice, cel mai probabil aveți o concentrație ridicată de fier în apă, dacă petele au o culoare albastru spre verde înseamnă că apa dumneavoastră este ușor acidă, adică are un pH scăzut, iar daca petele sunt gri-cenușii înseamnă că în apa este un conținut ridicat de mangan.
 
Sistemele de filtrare avansată a apei sunt uneori necesare pentru a rezolva probleme mai complexe identificate în apa brută din foraj. Kinetico oferă o gamă variată de filtre care au ca scop reducerea concentrației de fier / mangan, sisteme de eliminare a arseniului, dar și soluții de eliminare a hidrogenului sulfurat.

Culoarea, gustul si mirosul: Gusturile și mirosurile neplăcute pot îngreuna consumul apei și pot afecta gustul și mirosul preparatelor. De asemenea, poate face dușul sau baia mai puțin plăcută. Hidrogenul sulfurat (mirosul de sulf), vegetația degradată și alte substanțe care apar în mod natural pot face ca apa de la sursa proprie să aibă un gust și miros neplăcut. Apa tulbure poate fi cauzată de sedimente/impurități sau alte substanțe care afectează calitatea apei. Dacă apa dvs. este tulbure, ar putea fi pur și simplu neatragătoare la prima vedere sau ar putea înfunda sau deteriora aparatele care o folosesc.

Sistemele de apă potabilă bazata pe o tehnologie de ultrafiltrare cu ajutorul osmozei inverse sunt o opțiune excelentă atunci când utilizatorii care folosesc apă de la sursa lor proprie doresc să reducă contaminanții, gustul și mirosul neplăcut al apei. Kinetico are mai multe tipuri de sisteme de filtrare cu cu osmoza inversa pentru a îmbunătăți calitatea apei potabile. Stația de osmoză inversă Kinetico K5 este certificată pentru a reduce mai mulți contaminanți decât orice alt sistem de osmoza inversa de pe piață. Totodată, are mai multe configurații disponibile care vă permite să personalizați filtrarea apei pentru nevoile dvs.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!