Știați că apa dură vă poate afecta electrocasnicele?

Știați că apa dură vă poate afecta electrocasnicele?

✍🏾Aparatele electrocasnice sunt costisitoare pentru a fi înlocuite. Dacă apa din locuința dvs. are o duritate ridicată, aparatele electrocasnice care utilizează aceea apă riscă să se degradeze din cauza acumulării de minerale de calciu și de magneziu. Detergenții și alte produse de curățare vă pot ajuta să combateți apa dură, dar nu vă vor proteja aparatele electrocasnice împotriva acesteia. De fapt, în multe cazuri, producătorii de aparate electrocasnice sugerează utilizarea unei ape dedurizate pentru o performanță optimă.

✍🏾Orice aparat electrocasnic din locuința dumneavoastră poate fi afectat negativ de către o apă dură. Mașinile de spălat rufe, mașinile de spălat vase și boilerele sunt trei dintre electrocasnicele costisitoare care pot fi afectate.

🧷Apa dură & mașina de spălat

📝Multe nemulțumiri legate de mașinile de spălat care produc rezultate slabe pot fi puse pe seama apei dure. Ca urmare, oamenii folosesc mai mult detergent de rufe pentru a contracara apa dură și chiar și așa, rezultatul dorit nu este cel scontat. Mineralele de calciu și magneziu reacționează, de asemenea, cu detergenții, formând o substanță de culoare alb-cenușie care face ca țesăturile să fie rigide și aspre. Acest lucru poate provoca, de asemenea, și decolorarea hainelor.

📝De asemenea, se poate acumula calcar în mașinile de spălat, reducând performanța și eficiența acestora. Pe măsură ce mineralele din apa dură se acumulează pe pompă și pe alte părți mobile, mașina de spălat va începe să nu mai funcționeze.

This image has an empty alt attribute; its file name is scalewashmachine.png

🧷Apa dură & mașina de spălat vase
 
📝Apa dură este unul dintre principalele motive pentru care vesela nu se curăță foarte bine în mașina de spălat vase. Detergenții pentru mașina de spălat vase nu sunt eficienți atunci când vin în contact cu apa dură. Când se întâmplă acest lucru, picăturile de apă care se usucă pe obiectele de sticlă pot lăsa pete de apă dură și pot ataca permanent sticla. În cele din urmă, toate obiectele de sticlă vor avea un aspect tern, tulbure. Unii oameni folosesc produse de clătire pentru a reduce petele de pe pahare și ustensile, dar utilizarea apei dedurizate și a temperaturilor scăzute de uscare poate elimina această problemă.
📝În plus, apa dură va reduce eficiența componentelor din mașina dumneavoastră de spălat vase, ceea ce poate duce la înlocuirea timpurie a acesteia.
This image has an empty alt attribute; its file name is image-11.png
 
🧷Apa dură & boiler

📝Indiferent dacă aveți un boiler pe gaz sau electric, apa dură va face ca aparatul dumneavoastră să consume mult mai multă energie decât dacă ați alege varianta să vă instalați un dedurizator de apă. Mineralele de calciu și magneziu care se găsesc în apa dură formează o crustă. Calcarul se formează în principal în partea de jos a rezervorului sau în locul unde se află rezistența electrică. În acest caz, apa se va încălzi mult mai greu din cauza crustei depuse. Acest lucru consumă mai multă energie, reduce eficiența și, în cele din urmă, poate provoca defectarea aparatului.
This image has an empty alt attribute; its file name is man-working-on-water-heater.jpg

👉Soluția pentru a vă proteja aceste electrocasnice👈

📌Instalați un dedurizator de apă în locuința dumneavoastră. Atunci când instalați un dedurizator de apă, veți transforma apa dură într-o apă dedurizată și veți crește durata de viață a aparatelor, veți reduce facturile de reparații și veți diminua consumul de energie. Puteți reduce utilizarea detergentului cu până la două treimi, economisind bani pe soluții de curățare. Hainele vor arăta și te vei simți mult mai bine în ele, fără minerale și detergent rămase în țesătură.

📞Contacteză-ne pentru a afla mai multe detalii despre produsele Kinetico și modul în care ele te pot scăpa de eventualele probleme.

 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!